18 Ağustos 2012 Cumartesi

La Liga 1. Hafta



273 Celta Vigo - Malaga
Bu sezonun yeni ekibi Celta golcü bir takım. Hazırlık dönemini de fena geçirmediler. Malaga ise Cazorla ve Rondon'u satarak ciddi güç kaybetti. Baptista'nın da sakatlığı sürüyor. Malaga'nın puan almasının zor olduğunu düşündüğüm mücadele için öncelikli seçimim ilk yarı beraberliği.
Tahmin: İY0 oran 1.90

310 Sevilla - Getafe
İki takım da giden oyuncularla birlikte belirli bir güç kaybı oldu. Fakat Sevilla'dan ayrılan oyuncular daha efektif. Getafe de hazırlık döneminde fena performans sergilemedi. Ayrıca defansa transferde defansa yönelerek bu bölgeyi güçlendirdi. Bu maçtan beraberlik sürprizini bekliyorum.
Tahmin: 0 oran 3.30


319 Mallorca - Espanyol
Geçen sezon Avrupa kupaları için oynayan Mallorca bu sezon orta altı sıralara oynayacak gibi görünüyor. Espanyol da orta sıralarda mücadele edecek gibi. İki takım geçen sezonun ilk maçında da karşılaşmıştı. O maç 1-0 Mallorca üstünlüğü ile bitmişti. Bu maçtan da aynı şekilde az gol bekliyorum.
Tahmin: Alt oran 1.60


382 Ath. Bilbao - Real Betis
Bilbao'nun gücü zaten belli. Geçen sezon Avrupa Ligi şampiyonluğunu son maçta kaçırdılar. Bu sezon lige biraz daha fazla yükleneceklerini tahmin ediyorum. Real Betis ise hazırlık maçlarında iyiydi. Fakat ligin orta sıralarından kurtulamaz gibi duruyor.
Tahmin: 1 oran 1.70


383 Real Madrid - Valencia
Valencia bu sezon yine 3. sıranın en büyük adayı. Transferleri de isabetli. Real ise transfer bakımından sessiz geçirdiği yaz döneminde hazırlık maçlarında hep fazla gol attı. İki takım da golcü zaten. Açıkçası ben kendi sürpriz kuponumda bu maça gol sayısı bakımından 7+ oynadım. Sizlere de bu maçla ilgili önerim budur.
Tahmin: TGS 7+ oran 15.00


402 Barcelona - R. Sociedad (2h)
Barcelona'nın bu sezon bizi yeni gençler ile tanıştıracağını düşünmekteyim. İlk maçta da bu yeni genç futbolculardan bir iki tanesinin oynamasını bekliyorum. Sociedad zaten Barcelona'nın başına geçen sezon da dert açmıştı. Verilen 2 handikabı Barcelona aşamaz ve bu maçı beklendiği gibi farklı kazanamaz. Garanticiler 02ÇŞ'ı denesinler.
Tahmin: 2 oran 3.60 veya 02çş (banko) oran 1.96

409 Levante - Atl. Madrid
Geçtiğimiz sezona rüya gibi başlayıp sezon sonunda 6. sırada yer alan Levante bu sezon için kadrosunu genişletti. Ama hazırlık maçlarının verdiği izlenim bu sene orta sıralarda kalacağı yönünde. Atletico ise Salvio, Dominguez ve Perea'nın satışıyla güç kaybetti. Transferlerin bu gücü kazandıracağını sanmıyorum. Tarafların ilk maçlarında eşitliği bozamayacaklarını düşünüyorum.
Tahmin: 0 oran 3.20


431 Deportivo - Osasuna
Bir senelik Liga Adelante macerasından sonra geri dönen Deportivo transferde Portekiz'den beş oyuncu kiraladılar. Osasuna ise geçen sezon 7. olan kadrodan ayrılan ve yeni gelen futbolcularla gücünü korumaya çalıştı. Hazırlık aşamasında daha iyi görünen Osasuna bu maçtan puan alır. Sürpriz arayanlar direkt 2 yazabilirler.

Tahmin: 02çş oran 1.52 veya (sürpriz arayanlara) MS2 oran 3.00

447 Rayo Vallecano - Granada
İki takım da geçen sezon küme düşmekten son anda yırttı. Bu sezona girerken Rayo kaptanını, iki golcüsünü ve teknik direktörünü kaybederken Granada önemli isimlerle kadrosunu bir nebze güçlendirdi. Beraberlik ve alt yüksek ihtimalli tercihler.
Tahmin: 02çş oran 1.47 veya ALT oran 1.70


452 Zaragoza - Valladolid
Geçen sezon düşmekten son anda yırtan bir diğer takım olan Zaragoza Romaric ve Zuculini gibi isimlerle biraz güçlendi. Adelante'den yükselen Valladolid ise önemli transfer yapamadı. Bu maç için Zaragoza'yı şanslı görüyorum. Zoru sevenler handikaplı galibiyetini de deneyebilirler.
Tahmin: 1 oran 1.85 veya H1 oran 3.75

KUPONLAR

Sürpriz Kupon
273 Celta-Malaga          0/1   4.50
383 Real-Valencia          7+   15.00

452 R.Zar.-Valladolid      H1   3.75
Toplam Oran: 253.12

İdeal Kupon
319 Mallorca-Espanyol  Alt   1.6
382 Bilbao-Betis            1    1.7
447 Rayo-Granada        Alt   1.7
Toplam Oran: 4.62

Hiç yorum yok: