18 Ağustos 2012 Cumartesi

Premier Lig 1. Hafta Cumartesi Maçları




Eveeet. Şimdi sıra geldi ilk hafta sürprizlerinin daha bir bol olduğu (sanki her hafta garip sürprizler yok da) izlemesi keyifli Premier Lig'e.

Bu sezon ilk üç içinde Chelsea, City ve United'ı göreceğiz gibi duruyor. Şampiyonluk için üçünün şansını da eşit görüyorum. 4.lük savaşını Arsenal ile Tottenham sürdürür. Kalan sıralarda herşey olabileceği için onlar hakkındaki tahminlerimi zamanla yazacağım (bir de malumunuz yazıyı 17:00'a yetiştirmem lazım). Hemen başlıyorum.

174 Arsenal - Sunderland
Arsenal'in kadrosu, van Persie'yi kaybetmelerine rağmen, geçen seneye göre daha güçlü bence. Tek eksik sağlam bir santrfor. Fakat senenin ilk sürprizini kadrosunu pek de değiştirmeyen Sunderland'den bekliyorum. Maçtan puansız ayrılmazlar.
Tahmin: 02çş oran 2.55

175 Fulham - Norwich
Norwich bu senenin küme düşme adaylarından birisi bence. Geçen sezon onları kümede tutan menajer Paul Lambert'i Aston Villa'ya kaptırdılar. Fulham ise transferlerle güç kazandı ve iyi hazırlık dönemi geçirdi. Fulham 3 puanla ayrılır. Sürpriz olmaz.
Tahmin: 1 oran 1.60

176 QPR - Swansea
QPR bu sezon akıllıca transferlerle kadrosunu çok güçlendirdi. İki ekibin de hazırlık karşılaşmalarını takip edemediğim için çok kesin konuşamıyorum ama QPR bu maçı kazanır.
Tahmin: 1 oran 1.85

177 Reading - Stoke City
Stoke City transfer döneminin sessiz takımlarından. Hazırlık döneminde de fena gözükmediler. Reading ise bu senenin en güçlü küme adaylarından. Kadro kalitesi Premier Lig için fazla yetersiz.
Tahmin: 02çş oran 1.37 veya (sürpriz isteyenler) MS:2 oran 2.60

178 West Bromwich - Liverpool
Liverpool da akıllıca transferler ile kaliteyi arttıran ekiplerden. WBA da birkaç transferle kadrosunu güçlendirdi. İlk haftanın sürpriz beklediğim maçlarından biri bu.
Tahmin: 0 oran 3.10

179 West Ham - Aston Villa
West Ham hak etmediği Championship Ligi'nden çıkmayı başardı. İyi transferler yapıp hazırlık maçlarıyla kadroyu oturttular. Aston Villa ise geçen sezonki 16.lığı unutturmak için güzel bir kadro kurdu. Hazırlık maçlarında da göz doldurdular. Bu maçta eşitliğin bozulmayacağını düşünüyorum.
Tahmin: 0 oran 3.00

268 Newcastle - Tottenham
Tottenham'da Modric büyük ihtimalle takımdan ayrılacak. Kendisinin isteği de bu yönde. Boşluğunu doldurmaya çalışıyorlar. Fakat alınan Sigurdsson ile Vertonghen takımın gücüne güç kattı. Newcastle'da sakatların sayısı ciddi boyutta. Üstelik aralarında Papiss Cisse, Demba Ba, Coloccini, Tiote ve Parker gibi kemik kadrodan isimler de var. Fakat bir kısmı maça yetişebilir.
Tahmin: 2 oran 2.30



Hiç yorum yok: